H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu
 • Utasítás a járványügyi intézkedések fenntartásáról

  Alábbiakban olvashatja a járványügyi intézkedések fenntartásáról szóló 4/2020....

 • Proof of Concept pályázati felhívás

  Az Eszterházy Károly Egyetem a 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00009 azonosítószámú...

 • Campus Mundi pályázati felhívás

  A 2020/2021. tanévi Campus Mundi pályázati felhívások részképzésre, szakmai...

 • Aquinoi Szent Tamás Közéleti Akadémia

  Várnak minden 21-30 év közötti egyetemista vagy frissdiplomás fiatalt a 10 hónapos,...

 • Kijárási korlátozást vezetett be a kormány

  A korlátozás 2020. március 28-tól április 11-ig tart.

 • Diákhitel törlesztési moratórium

  A Diákhitel Központ 2020. március 19-én hatályba léptette a 47/2020. számú...

 • Távoktatási segédletek

  Az alábbi linkről elérheti az Eszterházy Károly Egyetem távoktatási segédleteit.

 • Ujvári János Diplomadíj Pályázat

  Az alap- és mesterképzésben részt vevő hallgatók szellemitulajdon-védelmi...

 • Gyöngyösi Károly Róbert Campus

 • Vezetői üzenet

  Kedves Kollégák! Kedves Hallgatók! Az alábbi videóban hallhatják Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona rektori jogkörben eljáró rektorhelyettes vezetői üzenetét.

 • Szerintem egy hatalmas innováció kapujában állunk

  A koronavírus-járvány megelőzése érdekében bevezetett intézkedések fenekestől felfordították a gyöngyösi campus hallgatóinak, oktatóinak és nem oktató dolgozóinak életét. Múlt héten útjára indított cikksorozatunk célja, hogy személyes történeteken keresztül mutassuk be, hogy ki hogyan tudott alkalmazkodni a jelenlegi helyzethez, mit szokott meg a legkönnyebben és mi jelent számára kihívást. Mindezek mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ki milyen módszerekkel igyekszik megőrizni a jókedvét a „szobafogság" ideje alatt.

 • Maszkot osztottak

  100 darab kézzel varrt maszkot osztott szét a Gyöngyösi Károly Róbert Campus két munkatársa a gyöngyösi felnőtt háziorvosi körzetek doktorainak és asszisztenseiknek, valamint a Bugát Pál Kórház krónikus- és pszichiátriai osztályán dolgozóknak.

 • Nyelvvizsga nélkül is megkapják diplomájukat

  2020. április 7-én Dr. Palkovics László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium minisztere az Operatív Törzs tájékoztatóján bejelentette, hogy azon hallgatók esetében, akik sikeres záróvizsgát tettek, de a nyelvvizsga követelmények miatt oklevelüket nem vehették át, eltekintenek a nyelvvizsga kötelezettségtől.

 • Túl sok napja itthon

  A koronavírus-járvány megelőzése érdekében bevezetett intézkedések fenekestől felfordították a gyöngyösi campus hallgatóinak, oktatóinak és nem oktató dolgozóinak életét. Múlt héten útjára indított cikksorozatunk célja, hogy személyes történeteken keresztül mutassuk be, hogy ki hogyan tudott alkalmazkodni a jelenlegi helyzethez, mit szokott meg a legkönnyebben és mi jelent számára kihívást. Mindezek mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ki milyen módszerekkel igyekszik megőrizni a jókedvét a „szobafogság" ideje alatt.

 • Igyekszünk minél több minőségi időt együtt tölteni

  A koronavírus-járvány megelőzése érdekében bevezetett intézkedések fenekestől felfordították a gyöngyösi campus hallgatóinak, oktatóinak és nem oktató dolgozóinak életét. A héten útjára indított cikksorozatunk célja, hogy személyes történeteken keresztül mutassuk be, hogy ki hogyan tudott alkalmazkodni a jelenlegi helyzethez, mit szokott meg a legkönnyebben és mi jelent számára kihívást. Mindezek mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ki milyen módszerekkel igyekszik megőrizni a jókedvét a „szobafogság" ideje alatt.

 • Próbálok megfelelni az új kihívásoknak

  A koronavírus-járvány megelőzése érdekében bevezetett intézkedések fenekestől felfordították a gyöngyösi campus hallgatóinak, oktatóinak és nem oktató dolgozóinak életét. A ma induló cikksorozatunk célja, hogy személyes történeteken keresztül mutassuk be, hogy ki hogyan tudott alkalmazkodni a jelenlegi helyzethez, mit szokott meg a legkönnyebben és mi jelent számára kihívást. Mindezek mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ki milyen módszerekkel igyekszik megőrizni a jókedvét a „szobafogság" ideje alatt.

 • 11 napja itthon

  Bár az országos, sőt a világsajtó is hetek óta a koronavírustól volt hangos, én akkor kezdtem el felfogni, hogy mi is történik körülöttünk, amikor az első intézkedések egyikeként március 12-én bejelentették, hogy az egyetemi oktatás határozatlan ideig kizárólag távoktatás formájában folyhat.

 • Összefogtak a borászok az egészségügyi dolgozókért

  Az egészségügyi dolgozókért fogott össze 1552 Segítség néven az Egri Borműhely és az Egri Lions Club. Az Eszterházy Károly Egyetem Szőlőbirtoka a 2019-es évjáratú Egri Csillag borával támogatja a jótékonysági célt.

 • Elindult a távoktatás az egyetemen

  Március 23-tól távoktatásban folytatódik a tavaszi félév az Eszterházy Károly Egyetemen is. Az eddigi munkáról Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona, rektori jogkörben eljáró rektorhelyettes nyilatkozott.

 • Online források tanuláshoz és kutatáshoz

  A Tittel Pál Könyvtár összegyűjtött az otthoni tanuláshoz és kutatáshoz közel 100 jól felhasználható online forrást.

 • Elővigyázatosság, tájékozódás

  Az Eszterházy Károly Egyetem koronavírus elleni védekezéséről, az ezzel járó intézkedésekről Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona, rektori jogkörben eljáró rektorhelyettes adott interjút.

 • Tanulj, dolgozz és utazz

  Az Algoos Study Work and Travel igazgatója, Pavlos Elenis tartott előadást a Gyöngyösi Károly Róbert Campuson. Az intézmény hallgatói megismerkedhettek a cég által kínált külföldi munkalehetőségekkel és a részvétel feltételeivel is.

 • Fenntartható turizmus a szakképzésben

  Erasmus+ stratégiai partnerségi pályázatot nyert az Eszterházy Károly Egyetem. A projekt célja egy, a fenntartható turizmussal foglalkozó, középiskolásoknak szóló tananyag megírása és beépítése a turisztikai szakképzésbe.

 • Üzleti tudományok és citera

  Milyen kapcsolatban állnak egymással az üzleti tudományok, a magyar népzene és a citera? A gyöngyösi campus hallgatói, oktatói és munkatársai közül sokan tudják, de biztosan ennél is többen vannak, akik nem, hogy Dr. Csernák József, az Üzleti Tudományok Intézetének adjunktusa nem csak a pénzügytan, a vállalati pénzügyek vagy éppen a statisztikai programok alkalmazásának ismeretanyagát sajátította el magas szinten, hanem komoly tudással rendelkezik a magyar népzene területén is. A vele készített interjúból ezt az oldalát ismerhetjük meg.

 • Nemzetközi Idegenforgalmi és Vendéglátói Konferencia

  Február 27 és 28 között nemzetközi idegenforgalmi és vendéglátói konferenciának adott otthont a Partiumi Keresztény Egyetem. A konferenciát az intézmény az Eszterházy Károly Egyetemmel közösen szervezte meg.

 • Új hulladékgyűjtő edények a gyöngyösi campuson

  Hulladékká vált fénycsövek és izzók gyűjtésére szolgáló modern edények kerültek az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Campusára.

 • Véradás

  1 tűszúrás, 450 ml levett vér és akár 3 megmentett élet. A Gyöngyösi Károly Róbert Campus hallgatói, oktatói és dolgozói 2020-ban első alkalommal nyújthattak segítő kart a Magyar Vöröskereszt kiszállásos véradásán.

 • Vegyes realizmus

  Vegyes realizmus címen nyílt kiállítás Maksa Benedek festményeiből a Gyöngyösi Károly Róbert Campus könyvtárában.

 • Klímabarát Díjat kapott a gyöngyösi campus

  Heves Megyei Klímabarát Díjat adományozott Heves Megye Közgyűlése az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusának.