H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Légy te is eszterházys!

Utolsó módosítás: 2019. október 03.

A Károly Róbert Campus főépülete Gyöngyösön, csodálatos mátrai környezetben található. A gyöngyösi campuson agrár, közgazdász és informatikai képzésekre várjuk a jelentkezőket!

A Gyöngyösi Károly Róbert Campuson öt előadóterem és számos kiválóan felszerelt számítógépes szemináriumi terem található. Az intézményhez tartozik a Hotel Opál, ami tanszállodaként is működik, valamint Gyöngyöshöz közel található a Tass-pusztai Tangazdaság, amely az agrárképzésben résztvevő hallgatók számára nyújt gyakorlati helyszínt.


Intézményünkben jól felszerelt könyvtár található, ahol nemcsak zavartalan tanulásra és olvasásra van lehetőség, de széles körben találhatsz szakirodalmakat és olvasmányokat is. Ha szeretnél meginni egy finom kávét, vagy csak beszélgetnél egyet óráid között, keresd fel a campus Klubját, ahol kellemes környezetben töltheted el szabadidődet. Ebédidőben sem kell messzire menned, hiszen a Károly Róbert Étterem minden nap változatos menüvel és A' la carte választékokkal vár.


Az Oktatási Iroda munkatársai - ügyfélfogadási időben - szívesen fogadnak, válaszolnak tanulmányi ügyeiddel kapcsolatos kérdéseidre. Szeretnél külföldön tanulni és világot látni? A Nemzetközi Iroda munkatársai segítenek neked, hogy megtaláld azt az országot, ahol a legszívesebben töltenéd el tanulmányaid egy részét. Szeretnéd gyakorolni az angol nyelvet? Campusunkon több mint 30 országból közel 120 nemzetközi hallgató folytatja tanulmányait, akikkel bármikor találkozhatsz és beszélgethetsz.


A C épületben található a Gyöngyösi Károly Róbert Campus Hallgatói Önkormányzatának (GYKRC HÖK) irodája, ahol bármikor készséggel állnak rendelkezésedre hallgatótársaid, ha kérdésed adódna. A GYKRC HÖK tagjai nem hagynak téged unatkozni itt töltött éveid alatt: a legkülönfélébb hallgatói programokkal készülnek hétről hétre.


A Kékestető felé vezető úton tíz perc sétára található a Gyöngyösi Károly Róbert Campustól az új építésű és modern Károly Róbert Diákhotel, mely két épületben összesen 436 hallgató elszállásolására képes, így nem kell aggódnod az albérletek, vagy a rendszeres utazás miatt, mert a diákhotelben minden jelentkezőnek biztosított a szállás. Két- és háromágyas szobák várják a hallgatókat, melyek egy része saját zuhanyzóval és mosdóval felszerelt, valamint minden szobában található ágy, íróasztal, szekrény, hűtő, éjjeli lámpa, zárható gardróbszekrény. Minden szinten két-két teakonyha biztosít lehetőséget a főzésre.


A Mátra nyújtotta túrázási lehetőségeken felül minden hallgató számára díjmentesen vehetők igénybe sportolási lehetőségek a Károly Róbert Sportcsarnokban, úgymint a foci, a tenisz, a ping-pong, a kosárlabda, a korcsolya, s emellett egy edzőterem is várja a hallgatókat.

Elérhetőségek:
Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus
Cím: 3200 Gyöngyös, Mátrai út 36.
Tel: +36 37/518-300
E-mail: gy.oktatasi.iroda@uni-eszterhazy.hu 


< Vissza