H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Főigazgatói köszöntő

Utolsó módosítás: 2019. december 12.

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel üdvözlöm az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusának honlapján! Virtuálisan is köszöntöm abban a városban, ahol a felsőoktatás több, mint fél évszázaddal ezelőtt kezdődött a felsőfokú vincellérképzéssel és folyamatosan bővült elérve a mai, modern képzési struktúráját és arculatát.

Campusunkon agrártudományi, valamint gazdaságtudományi képzési területeken a képzési portfólió teljes vertikuma – azaz a felsőoktatási szakképzés, az alapképzés, a mesterképzés valamint a szakirányú továbbképzés – megtalálható, míg informatikai tudományterületen gazdaságinformatikus felsőoktatási szakképzéssel és alapképzéssel rendelkezünk. Képzési kínálatunkat igyekszünk a helyi és térségi gazdasági és társadalmi szereplők gyorsan változó igényeihez igazítani, amelyben a Regionális Felnőttképzési és Szolgáltató Központ játszik fontos szerepet a kereslet kívánalmaihoz rugalmasan alkalmazkodó kínálatával.

A Gyöngyösi Károly Róbert Campuson zajlik az egyetem idegen (angol) nyelvű képzéseinek jelentős része (Stipendium Hungaricum valamint Erasmus + és CEEPUS programok keretében), jelenleg 7 szakon tanulnak a világ minden tájáról nemzetközi diákok intézményünkben.

Gyöngyös és a várost körülölelő, négyévszakos kínálatot nyújtó Mátra-hegység szeretettel várja valamennyi kedves tanulni, sportolni és kikapcsolódni vágyó fiatalt.
A Campus valamennyi oktatója és dolgozója nevében kívánok Önnek tartalmas, új tudásban bővelkedő éveket és sikeres tanulmányokat!

Dr. habil Bujdosó Zoltán, PhD
campusokért felelős rektorhelyettes


Elérhetőségek:

Dr. Bujdosó Zoltán 
főiskolai tanár
oktatási és kutatási főigazgató
bujdoso.zoltan@uni-eszterhazy.hu 
+36 37/518-301

 


< Vissza