H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Campus HÖK

Utolsó módosítás: 2020. május 05.

A Gyöngyösi Károly Róbert Campus Hallgatói Önkormányzat tagjai az egyetemmel hallgatói jogviszonyban állnak, tehát a gyöngyösi campuson tanuló hallgatók, függetlenül attól, hogy milyen munkarendben végzik tanulmányaikat. A GYKRC HÖK képviselete a campuson belül elsősorban a hallgatói érdekképviselet intézményesült szervezete. Célja egy olyan hallgatói szervezet működtetése és fenntartása, mely a hallgatók érdekeit maximálisan szem előtt tartva tevékenykedik. Ennek egyik meghatározó része, hogy a campuson tanuló hallgatói ügyeket tárgyaló bizottságokban részt veszünk, így például a Szenátusban, a Szenátus mellett működő bizottságban, a Kari Tanácsokban és a Kari Tanács melletti működő bizottságban egyaránt.

Érdekvédelmi szervezet révén igyekszünk minden felmerülő kérdésben teljes diszkréció mellett segítséget nyújtani hallgatótársaink számára. Amennyiben felmerül bármilyen problémád, keress minket bizalommal és mi a legjobb tudásunk szerint fogunk küzdeni a téged megillető jogok érvényesítéséért.

Ezen felül természetesen fontos az egyetemi élet és a jó hangulat biztosítása hallgatótársaink számára, hiszen ez az időszak életünk egyik legszebb része. Ennek érdekében számos rendezvénnyel szolgálunk, melyek szórakozási, kulturális és sport lehetőséget nyújtanak azon időszakokra, amikor az iskolapadon kívül szeretnél eltölteni egy kis időt.

Kérdés esetén keress minket bizalommal a Gyöngyösi Károly Róbert Campus A épületének K szintjén lévő HÖK irodában vagy a gykrc.hok@hok.uni-eszterhazy.hu e-mail címen, illetve a +36 37/518-351-es telefonszámon.

Bővebb információ érdekében látogass el Facebook oldalunkra.

A Gyöngyösi Károly Róbert Campus Hallgatói Önkormányzatának tagjaiit és elérhetőségeiket ITT találjátok.

 

 

 


< Vissza