H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Campus HÖK

Utolsó módosítás: 2019. október 16.

A Gyöngyösi Károly Róbert Campus Hallgatói Önkormányzati képviselete tagja minden az egyetemmel hallgatói jogviszonyban álló és a Gyöngyösi Károly Róbert Campuson tanuló hallgató, függetlenül, hogy milyen munkarendben végzi tanulmányait. A Gyöngyösi Károly Róbert Campus Hallgatói Önkormányzati képviselete a Campuson belül elsősorban a hallgatói érdekképviselet intézményesült szervezete. Célunk egy olyan hallgatói szervezet működtetése és fenntartása, mely a hallgatók érdekeit maximálisan szem előtt tartva tevékenykedik. Ennek egyik fontos sarokköve, hogy a campuson tanuló hallgatói ügyeket tárgyaló bizottságaiban részt veszünk, így például a Szenátusban, a Szenátus mellett működő bizottságokban, a Kari Tanácsokban, a Kari Tanács melletti működő bizottságokban egyaránt.

Érdekvédelmi szervezet révén igyekszünk minden felmerülő kérdésben maximális segítséget nyújtani hallgatótársaink számára, teljes diszkréció mellett. Amennyiben felmerül bármilyen problémád, keress minket bizalommal, és tudásunk legjavát latba vetve fogunk küzdeni a téged megillető jogok érvényesítéséért.
Ezen felül természetesen fontos az egyetemi élet, és a jó hangulat biztosítása a hallgatótársaink számára, hiszen ezen időszak életük egyik legszebb része, amihez mi kötelességünknek érzünk hozzátenni. Ennek a célnak a megvalósítása érdekében számos rendezvénnyel szolgálunk, melyek kikapcsolódást nyújthatnak azon időszakokra, amikor szeretnél az iskolapadon kívül is eltölteni egy kis időt.

Kérdés esetén keress minket bizalommal a Gyöngyösi Károly Róbert Campus A épületének K szintjén lévő HÖK irodában vagy a gykrc.hok@hok.uni-eszterhazy.hu e-mail címen, illetve a +36 37/518-351-es telefonszámon.
Bővebb információ érdekében látogass el Facebook-oldalunkra.

A Gyöngyösi Károly Róbert Campus Hallgatói Önkormányzatának tagjaiit és elérhetőségeit az alábbi linken megtaláljátok: Letölthető dokumentum

 

 

 


< Vissza