H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Hallgatói ügyintézés

Utolsó módosítás: 2020. március 18.

 

Az Oktatási Iroda központi elérhetősége:

Eszterházy Károly Egyetem
Gyöngyösi Károly Róbert Campus
Oktatási Iroda
3200 Gyöngyös, Mátrai út 36.
Központi e-mail: gy.oktatasi.iroda@uni-eszterhazy.hu


 

 

Tisztelt Hallgatók/Végzett Hallgatók/Érdeklődők!

 

A Kormány veszélyhelyzetre vonatkozó döntése alapján (40/2020. Korm. rendelet (III. 11.)) a hallgatók és oktatók egészségének megőrzése érdekében 2020. március 11. napjától az Egyetemen a hallgatóink számára intézménylátogatási tilalom került elrendelésre.


A gyöngyösi campus Oktatási Irodájában - hasonlóan az Egyetem összes campusán - a személyes ügyfélfogadást -mindenki számára -  2020. március 12-étől határozatlan ideig felfüggesztjük.

Kérünk mindenkit térjen át az elektronikus ügyintézésre és az ügyintézőket levélben, illetve telefonon keressék az Oktatási Igazgatóság hivatalos elérhetőségein.

 

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a telefonos ügyintézés idejét az alábbiak szerint meghosszabbítottuk:
hétfő-csütörtök 8.00-16.00 óra
péntek 8.00-13.30.
 
A jogviszonyigazolások, a Nyugdíjfolyósító Intézethez szóló igazolások az alábbi e-mail címen kérhetők:
 

A Kormány tájékoztatása értelmében a lejáró okmányok érvényességét meghosszabbítják, így a 2020. március 31-én lejáró diákigazolványok érvényességét is.

 

Az elkészült okleveleket visszavonásig csakis postai úton, tértivevényes küldeményként küldi meg az érintett számára az intézmény.


A rendkívüli helyzetre való tekintettel a bankszámlaszámok személyes úton történő megadása és rögzítése szünetel. Aki felszólítást kapott, hogy keresse fel a Neptun és Pénzügyi Irodát a bankszámlaszámának rögzítése céljából, e-mailen kérheti annak rögzítését (hallgatoipenzugy@uni-eszterhazy.hu). Kérem, hogy a tanulmányi rendszerben rögzített e-mail címéről küldje el a bankszámlaszámát és az e-mailhez csatolja a személyi azonosságát igazoló okirat másolatát. Kérem személyes adatait (e-mail, telefonszám) ellenőrizzék és aktualizálják!

 

A szakmai gyakorlatok végzésével, a személyes megjelenést igénylő gyakorlatok, laborgyakorlatok teljesítésével kapcsolatosan hamarosan tájékoztatást küldünk.


Elérhetőségek

 
Végh Ildikó
tanulmányi csoportvezető
Tel.: +36 37/518-307
E-mail: vegh.ildiko@uni-eszterhazy.hu
Iroda: A épület 2.001-es iroda

 felvételi tájékoztatás, TB és dékán hatáskörébe tartozó kérelmek, igazolások kiadása, diákhitellel kapcsolatos ügyintézés, kreditátviteli kérelmek, szabályozások, méltányossági, pénzügyi tájékoztatás, jogorvoslat, szociális és ösztöndíj ügyek, szakmai gyakorlat, ALUMNI


 

Tanulmányi előadók és hallgatói tanácsadók

 

Baloghné Repa Emese
Tel.: +36 37/518-393
E-mail: repa.emese@uni-eszterhazy.hu 
Iroda: A épület 2.001-es iroda

Hallgatói köre: pénzügy és számvitel (BA, FOSZ), kereskedelem és marketing (BA, FOSZ), agrár képzési területhez tartozó valamennyi felsőoktatási szakképzési szak, főiskolai képzés levelező tagozat

 


 Fehér Ildikó
Tel.: +36 37/518-331
E-mail: feher.ildiko@uni-eszterhazy.hu 
Iroda: "A" épület 2.001-es iroda

Hallgatói köre: emberi erőforrások (BA, FOSZ), gazdálkodási és menedzsment (BA, FOSZ), közszolgálati BA, turizmus-menedzsment MA, vállalkozásfejlesztés MA, vezetés és szervezés MA, főiskolai képzés távoktatás, szakirányú továbbképzések, vidékfejlesztési agrármérnöki MSc, informatika képzési területhez tartozó valamennyi szak: gazdaságinformatikus BSc, FOSZ, programtervező informatikus FOSZ


 Jenei Pálma
Tel.: +36 37/518-300/481 (csak központon keresztül hívható)
E-mail: jenei.palma@uni-eszterhazy.hu 
Iroda: A épület 2.001-es iroda

Hallgatói köre: Stipendium Hungaricum, Ösztöndíjprogram Keresztény Fiataloknak, külföldi önköltséges hallgatók, agrár képzési területhez tartozó valamennyi alapképzési szak, főiskolai képzés nappali tagozat


Szemerényi Cecília
Tel.: +36 37/518-315 (a telefon jelenleg nem elérhető, kérjük e-mailben érdeklődjön)
E-mail: szemerenyi.cecilia@uni-eszterhazy.hu 
Iroda: A épület 2.001-es iroda
iktatás, elkészült diákigazolványok átvétele, diákigazolványok érvényesítő bélyeggel ellátása, hallgatói jogviszony igazolások kiadása


Kovács Miklós (informatikus)
A Neptun rendszerbe történő belépéssel, eligazodással, problémákkal kapcsolatban segítséget nyújt. Kérjük, hogy az alábbi E-mail címre jelezzék és kollégánk 48 órán belül választ ad.
E-mail: kovacs.miklos@uni-eszterhazy.hu

 


< Vissza