H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Állásbörze

Utolsó módosítás: 2019. december 10.

Az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusa is meghívást kapott a gyöngyösi Kolping Házban megrendezett Állásbörzére.

Közel 20 gyöngyösi és a környező településeken működő cég várta több mint 250 betöltésre váró álláshellyel az érdeklődőket a Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyösi Járási Hivatala, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Munkaerőpiacon Maradás Egyesület által szervezett Állásbörzén. A rendezvény célja az volt, hogy lehetőséget kínáljon a munkáltatóknak és az álláskeresőknek egy személyes találkozásra.

A Gyöngyösi Károly Róbert Campus standjánál az érdeklődők tájékoztatást kaphattak többek között az intézmény által meghirdetett felsőoktatási szakképzéses szakokról, az alap- és mesterképzésekről, a megszerzett végzettségekkel betölthető munkakörökről és az ösztöndíjprogramokról is.

Az Állásbörzére ellátogatók a nap folyamán segítséget kérhettek az önéletrajzírásban, munkakör elemzésen vehettek részt, valamint tájékozódhattak a foglalkoztatáshoz kapcsolódó támogatási lehetőségekről is.

szöveg, fotók: Nagy Réka


< Vissza