H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Átadták a Nívódíjakat

Utolsó módosítás: 2020. június 24.

Megtartotta soron következő küldöttgyűlését az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói Önkormányzata, melyen összesen hét hallgató és nem oktató dolgozó vehette át kiemelkedő munkája elismeréseként az EHÖK Nívódíját.

Az eseményen elsőként Dr. Kőfalusi Esztert szólította színpadra Zaja Barbara, az egyetem Hallgatói Önkormányzatának elnöke. A Rektori-Kancellári hivatal korábbi vezetője számos ügyben segítette a Hallgatói Önkormányzat munkáját, többször látta el őket a szabályos működéshez szükséges tanácsokkal. A hallgatók bizalommal fordulhattak hozzá kérdéseikkel és kételyeikkel egyaránt.


Fehérvári Péter az egyetem jogelőd intézményében, az Eszterházy Károly Főiskolán végezte tanulmányait andragógia szakon. A Főiskolai Hallgatói Önkormányzat utolsó két ciklusában először kulturális elnökhelyettesként tevékenykedett, mely alatt a Hallgatói Klub vezetőjeként a szabadidős programokért is ő felelt. Nevét olyan sikeres rendezvény szervezőjeként ismerték meg a hallgatók, mint pl. a Kollégiumi Napok, Gólyatáborok, vagy Gólyabálok. Ezt követően 2016 februárjáig gazdasági elnökhelyettesi pozícióban folytatta munkásságát a Hallgatói Önkormányzatban. Tanulmányait követően a HÖOK szolgáltatásainál dolgozott 2019-ig, ezzel is segítve a hallgatók életét.


Nívódíjat kapott Szaszkó Éva is, aki hosszú évek óta dolgozik a Jászberényi Campus Tanulmányi Osztályán. A hallgatók bátran fordulhatnak hozzá kérdéseikkel, kéréseikkel. Körültekintően megvizsgálja a hozzá beérkező észrevételeket, megoldást keres a hallgatók problémáira és mindig ügyel a legapróbb részletekre is. Türelmének, kedvességének köszönhetően jó kapcsolatot ápol mindenkivel.

Aranyosiné Muszbek Irén Tünde intézeti ügyintéző folyamatos értesítéseivel nemcsak a campuson dolgozó munkatársait tájékoztatta a Campus eseményeiről és történéseiről, de a Sárospataki Comenius Campus Hallgatói Önkormányzat képviselőivel is folyamatos kapcsolatban állt. Az önkormányzat tagjai bizalommal fordulhattak hozzá bármilyen segítségkéréssel, mindig rendelkezésünkre állt. Nem egyszer segítette az SCC HÖK által rendezett programok megvalósulását, valamint azok színvonalának emelését is.


Girhiny Krisztina 2015-ben kezdte meg tanulmányait az Eszterházy Károly Egyetem Sárospataki Comenius Campus óvodapedagógus szakán. Az itt eltöltött évei során nem csak kiemelkedő tanulmányi eredményekkel büszkélkedhetett, hanem oszlopos tagja volt a Sárospataki Comenius Campus Hallgatói Önkormányzatának is. Munkássága során a Hallagatói Önkormányzat új hagyományokat teremtett a campuson. Elszántságával és kemény munkájával mindig igyekezett megtenni mindent a hallgatótársai érdekeinek képviselésében, valamint a hallgatók kikapcsolódási lehetőségeiről is gondoskodott a campuson szervezett élménygazdag programjaji által. Tanulmányai befejezését megelőzően segítséget nyújtott, hogy mindazokat az eredményeket, amiket korábban közösen elértek, azt az Önkormányzat többi tagja a jövőben, az ő munkássága után is kamatoztatni és gyarapítani tudja.


A Gyöngyösi Károly Róbert Campuson tevékenykedő Végh Ildikó az oktatási igazgatás terület egyik legtapasztaltabb dolgozója, jelenleg a campus Oktatási Irodájának vezetője, de a munkaköri feladatai mellett egyéb tevékenységet is ellát. Kollégái körében elismert és megbecsült, hallgatócentrikus személyiségének köszönhetően népszerű hallgatóink között is. Szakmai tudása az oktatásszervezés terén kiemelkedő, erre bármikor lehet számítani. Építő javaslatai nemcsak az oktatást, hanem a beiskolázást is segítik, kiemelkedő szerepet játszik a hallgatók toborzásában.


Tóth Ádám az egyetemi évei első napjától kezdve segítette az intézmény és a hallgatói önkormányzat munkáját. Rengeteg sport és kulturális rendezvény köthető a nevéhez, amelyekkel a hallgatók életét felpezsdítette. Szőlész-borász szakosként a Borklubbot vezette, ahol a vendégelőadók mellett számos alkalommal tartott borkostolót. Képviselői munkáját az őszinte odaadás és a töretlen lendület jellemezte.


Az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói Önkormányzatának küldöttgyűlésén díjazták a tavaszi félév kiemelkedő munkacsoportjának tagjait is. A koronavírus járvány ideje alatt nyújtott kiemelkedő munkájukért ezt az elismerést idén a Hallgatói Önkormányzat kommunikációs munkacsoportjának tagjai vehették át.


Gratulálunk a díjazottaknak, további sok sikert és eredményes munkát kívánunk nekik!

fotók: Balogh Tibor


< Vissza