H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Dr. Csomós Tamásra emlékeztünk

Utolsó módosítás: 2018. szeptember 11.

Családtagok, barátok, kollégák, csapattársak tisztelegtek Dr. Csomós Tamás emléke előtt a fiatalon elhunyt sportoló nevét viselő emléktornán.

Dr. Csomós Tamás, intézményünk egykori oktatója, 2018. augusztus 1-én, 48 évesen örökre itt hagyott minket. Neve összefonódott a gyöngyösi felsőoktatással, melyben 1988-ban kezdte meg tanulmányait és 2016-ig dolgozott különböző beosztásokban.

A tiszteletére rendezett emléktorna helyszínéül a Károly Róbert Sportcentrum szolgált, ahol az egykori KRF Habil csapatában játszó egyetemi kollégák mérkőztek meg. A tornát Kiss Antal, az MLSZ Futsal Bizottságának tagja, Jakab Gábor, az MLSZ Heves Megyei Társadalmi Elnökségének elnöke és Vojtekovszki Csaba, az MLSZ Heves Megyei igazgatója, egykori csapattársa nyitották meg egy-egy gondolattal.

Az emléktornát Török János vezette, aki 2014-15-ben a megyei bajnok Nagyréde edzője volt. A kezdőrúgást Szekrényes Tamás, a GYAK elnöke végezte el. A mérkőzések befejeztével Dr. Csomós Tamás 6-os számú „Habil" mezét visszavonultatták, mely a Gyöngyösi Károly Róbert Campuson található Habil csapat vitrinjében kap majd helyet.

 

Az Emléktorna megnyitóját "Erbeszkorn Tamás gyöngyösi hírei" Facebook-oldalán tekintheti meg.

Fotó:
Lénárt Dóra
Unghváry Tamás
Nagy Róbert


< Vissza