H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2018

Utolsó módosítás: 2018. február 16.

A K&H Csoport ösztöndíjpályázatot hirdet a magyarországi agrárképzést folytató egyetemek és főiskolák alap-, mester- és PhD képzésben résztvevő hallgatói számára. Az ösztöndíj célja, hogy anyagi támogatással segítse az agrárágazat egészségesen fenntartható, hosszú távú fejlődését szem előtt tartó hallgatók tanulmányát, kutatómunkáját.

A pályázatban három kategóriában összesen maximum 8 pályázat nyer ösztöndíjat. A K&H a pályázat nyertesei számára egyszeri pénzbeli támogatást, ösztöndíjat nyújt. A pénzbeli támogatás adóvonzatát a K&H viseli.

A program célja, hogy segítse azon hallgatók tanulmányát és kutatómunkáját, akik „kis tudósokként" új eljárásokkal állnak elő, és idővel változtathatnak a szakma jövőjén és megítélésén. Idén ezért az ágazat versenyképességének növelésére és a digitalizációra fókuszálva, ebben a témában várja a pályamunkákat a K&H

Az ösztöndíjra a PhD, a mesterképzés és az alapképzésben részt vevő hallgatók jelentkezhetnek. PhD kategóriában egy PhD tézisfüzettel vagy egy ezzel megegyező formájú, terjedelmű és szerkezeti felépítésű, a doktori disszertáció témáját, kutatási menetét és eredményeit bemutató magyar nyelvű összefoglalóval, mesterképzésen pedig egy TDK dolgozattal lehet pályázni. Az alapképzés kategóriában egy, a K&H által megadott témában készült kétoldalas szakmai dolgozattal lehet jelentkezni.

A pályázati kiírás, adatlap és összegzés minta online, az alábbi linken érhető el: https://www.kh.hu/csoport/fiatalok-oktatasa 

K&H_ösztöndíjpályázat_pályázati_kiírás_2018


< Vissza