H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

FÉNY-Képek, avagy a művészek köztünk élnek

Utolsó módosítás: 2019. szeptember 27.

FÉNY-Képek címmel nyílik fotókiállítás az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusán, amit Nagy Réka fotós és a ZOOM Egyesület közösen álmodott és valósított meg!

Az Autista Segítő Központ, az Arany János Általános Iskola és a Petőfi Sándor Egységes Gyógypedagógiai Intézmény diákjai által készített alkotásokból nyílik kiállítás a gyöngyösi campuson. A három gyöngyösi iskola tanulói fotós foglalkozások keretein belül egy izgalmas, látványos technikával, a fényfestéssel ismerkedhettek meg.

Helyszín: Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus, Könyvtár
Időpont: 2019. szeptember 25. (szerda) 14:00

A kreatív fiatalok a foglalkozásokon megtapasztalhatták, hogy nem csak ceruzával, zsírkrétával, filctollal és festékkel, hanem fénnyel is lehet rajzolni. Az alkotások a gyerekek sokszínűségét és sokszínű értékeit képviselik. Bebizonyították, hogy nincs egészséges, fogyatékossággal élő, vagy speciális nevelési igényű, csak ALKOTNI és ADNI akaró, a belső világukat ily módon megmutatni akaró MŰVÉSZEK vannak!

Az alkotásnak ezt a módját ki is lehet próbálni a gyöngyösi campuson szeptember 27-én a Kutatók éjszakája rendezvényen (ez a program regisztrációhoz kötött!). További információ itt érhető el.


< Vissza