H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Gólyabál

Utolsó módosítás: 2019. december 03.

Az elsőéves egyetemisták életében a gólyatábort követően a gólyabál az egyik legfontosabb állomás. A Gyöngyösi Károly Róbert Campus Hallgatói Önkormányzata által szervezett eseményen a fogadalomtételt követően a Gólyák az első félév végéhez közeledve elhagyták ezt a titulust és Rókákká váltak.


Sütő Gergő, az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói Önkormányzatának kommunikációs elnöki megbízottja és Dr. Bujdosó Zoltán is köszöntötte a Gólyabálon megjelent hallgatókat, oktatókat, az egyetem dolgozóit és a külsős vendégeket. Beszédében a campusokért felelős rektorhelyettes kiemelte, egy egyetem életében fontosak az ehhez hasonló események, hiszen a dolgos munkanapok mellett ilyenkor van idő a közös kikapcsolódásra, szórakozásra és a kötetlen beszélgetésekre is.


A Hallgatói Önkormányzat célja a Gólyabál időpontválasztásával az volt, hogy az intézmény a városlakók és a levelezős hallgatók számára is szórakozási lehetőséget is biztosítson.


Nincs bál nyitótánc nélkül! A 2019-es Gólyabált programját az Eszterházy Károly Egyetem hallgatója, Simonyi Sándor által betanított palotás, Simonyi Sándor és partnere, Ruszkai Nóra által bemutatott latin mix, majd a Fortuna TSE versenytáncosainak akrobatikus rock&roll koreográfiája nyitotta meg.


Az est folyamán színpadra lépett az egykori Károly Róbert Főiskola oktatóiból és hallgatóiból megalakult és azóta is aktív zenekar, az Empty Pubs.


A gyöngyösi campus Hallgatói Önkormányzata bálkirály és bálkirálynő választást is szervezett. A Gólyabálon két kategóriában hirdettek eredményt. A Facebook szavazást Jobbik Bernadett és Kalóczkai Martin nyerte.


A Facebook-on gyűjtött like-ok és a helyben leadott szavazatok alapján az összetett nyertes pedig Csomor Angelika és Omar Qasem lett.


Az est hangulatáért Martin Glare, a Szeresd a Trashem Bébi és Tomy Montana felelt.

szöveg: Nagy Réka
fotók: Hajdu Bence, Nagy Réka


< Vissza