H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Gólyaest a Gyöngyösi Károly Róbert Campuson

Utolsó módosítás: 2018. december 11.

A campus Hallgatói Önkormányzata 2018.11.27-én megrendezte a Gólyaeste nevű rendezvényét.

Színvonalas rendezvénnyel készült a campus hallgatói számára a Gyöngyösi Károly Róbert Campus Halltói Önkormányzata, ahol közel 150 fő volt jelen. Az esten nem csak hallgatók, de oktatók, valamint az intézmény munkatársai is részt vettek. A rendezvényen Breznyik Benjamin Campus HÖK elnök, majd Dr. Bujdosó Zoltán üdvözlete a megjelent hallgatókat, vendégeket, kiemelten a gólyákat, hiszen ez az este róluk szólt.

A köszöntőket követően Narathip Nala és Sang Vsd nemzetközi hallgatóink kápráztatták el a közönséget egy-egy dal erejéig, majd Fischer Ádám és Lénárt Dóra közreműködésével, magyar és nemzetközi hallgótink is ünnepélyesen letették a gólyaesküt.

Az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus Hallgatói Önkormányzata 4 évvel ezelőtt vándordíjat hozott létre, melyet minden évben a hallgatók által legkiválóbbnak ítélt oktató kapja meg. Ez alkalommal a hallgatók Dr. Réthy Istvánnak ítélték eme megtisztelő díjat, kitüntetést.

A Gólyaest sztárfellépője idén az Animal Cannibals együttese volt, akik ez alkalommal is hatalmas népszerűségnek örvendtek. A jó hangulatról és az egészestés egyetemünk hallgatója, Martinkovics Martin (Martin Glare) szolgáltatta a talpalávalót.

You can read the article in English here 

Fotó és videó: Balla Bence


< Vissza