H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Gólyatábor

Utolsó módosítás: 2019. szeptember 17.

Színek háborúja, retro party, civil falu. Számos játékos, csapatépítő programon, valamint tájékoztató előadásokon is részt vehetett az a közel 400 elsőéves hallgató, aki részt vett az Eszterházy Károly Egyetem Gólyatáborán.


Véletlenszerűen összeállított színcsoportokban versengtek a színek háborúja elnevezésű sorversenyen már érkezésük napján az eszterházys gólyák Tiszafüreden. A fiatalok csapatmunkára építő- és vicces feladatokon keresztül is összemérhették ügyességüket.


A tábor második napján előtérbe került az információgyűjtés.


Délelőtt az egyetem vezetősége látogatott el Tiszafüredre.


A gólyák a közös tájékoztatót követően kiscsoportos foglalkozásokon, a felsőbbévesek segítségével ismerkedhettek meg az egyetem karaival, valamint az általuk választott szakkal.

Zaja Barbara, a Hallgatói Önkormányzat általános elnökhelyettese hangsúlyozta: a szórakozás mellett mindenképpen szerettek volna olyan programokat is biztosítani az elsőéveseknek, ahol lehetőség nyílik arra, hogy megismerkedjenek szaktársaikkal és feltegyék az őket foglalkoztató, az egyetemi élettel kapcsolatos kérdéseket.

Csütörtökön 23 egyetemi és partnerszervezet képviselői vonultak fel a tábor területén. A Civilfalu elnevezésű programon a hallgatók játékos feladatokon keresztül ismerkedhettek meg a megjelent csoportok működésével, az általuk végzett tevékenységgel és azokkal a munkakörökkel, melyek betöltésére a jövőben lehetőségük lesz.

szöveg: Nagy Réka
fotók: Balogh Tibor, Huszár Márk


< Vissza