H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Holnap nyit a PREGA Konferencia

Utolsó módosítás: 2020. február 17.

150 precíziós gazdálkodási, agrárinformatikai előadás várja a látogatókat. A PREGA mottója: adatalapú döntések – fenntartható gazdálkodás. Ez a téma az elmúlt hónapok időjárási "rekordjai" alapján egyre időszerűbb, hiszen a digitalizáció eszközeivel kisebb környezetterheléssel növelhető a mezőgazdasági termelés hatékonysága.


A PREGA Konferencia küldetése, hogy kifejezetten az agrárdigitalizációban résztvevő szakembereknek, gazdálkodóknak legyen a találkozóhelye, inspirációs közege, tudásmegosztási platformja. A konferencián és a kiállításon láthatóvá válnak a már elérhető termőhely-, vagy haszonállat egyedspecifikus, valamint robotikai, szenzoralapú, mesterséges intelligenciára épülő technológiai megoldások.


A PREGA társadalmi nagykövete idén Parti András háromszoros olimpikon hegyikerékpáros, aki az aktív, egészséges életmód kapcsán kiemelte a jó minőségű élelmiszerek fontosságát és azt, hogy a hazai termelőktől, hazai gazdaságokból származó friss és magas vitamintartalmú termékek tudatos választását javasolja.

Részletes program itt található.
További részletek a konferencia Facebook eseményében is megtalálhatók.

 


< Vissza