H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

HÖOK Közgyűlés a Gyöngyösi Campuson

Utolsó módosítás: 2018. április 24.

Első alkalommal tartotta meg Közgyűlését a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusán 2018.02.23-25. között. Több mint 150 hallgató érkezett az ország valamennyi egyeteméről, valamint a határon túli magyar intézményekből.

A közgyűlést az EHÖK és a GYKRC HÖK közösen szervezték. A szakmai programok mellett természetesen kulturális és szórakoztató programokkal is készültek a Gyöngyösi Károly Róbert Campusra érkező vendégek számára. Ezeken a programokon mindenki megismerhette Gyöngyös nevezetességeit és értékeit.

A HÖOK Közgyűlés február 24-én 10 órakor kezdődött, s több fontos témában tanácskoztak a megjelent képviselők. A Közgyűlést hagyományosan minden alkalommal a házigazda egyetem EHÖK elnöke vezeti le. A tanácskozás levezető elnöke ez alkalommal Bíró Balázs EHÖK elnök volt.

A Közgyűlést Dr. Liptai Kálmán, az egyetem rektora, és Dr. Bujdosó Zoltán campusokért felelős rektorhelyettes, a Gyöngyösi Károly Róbert Campus főigazgatója nyitotta meg.

Az első napirendi pontban Szili Katalin, miniszterelnöki megbízott tartott beszámolót a Minority SafePack kampányról. A tájékoztatót követően Dr. Borhy László, az ELTE rektora köszöntötte a jelenlévőket, valamint tájékoztatót tartott a HÖOK és a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája együttműködéséről.

Napirendi pontok:

1. Minority SafePack kampány tájékoztatója
2. Tájékoztató a HÖOK és a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája (KEK) együttműködéséről
3. Elnökségi tagok beszámolója
4. Felügyelő bizottság tájékoztatója
5. Jövőkép Program előrehaladása
6. HÖOK Alapszabály módosítása
7. Beszámoló a HÖOK 2017-es költségvetésének végrehajtásáról
8. Előterjesztés a HÖOK 2018-as költségvetéséről
9. Mentorprogram tájékoztató
10. Bölcsész Hallgatók Szövetségének tájékoztatója
11. Tájékoztató a HÖOK Diák programról
12. Egyebek

Az EHÖK és a GYKRC HÖK szervezésének jóvoltából, a vendégeknek lehetőségük nyílt fakultatív programok keretein belül részt venni egy különleges borkóstolón is, melyen az Eszterházy Károly Egyetem saját szőlőbirtokain termelt borait kóstolhatták meg, Okos Dóra szőlész-borász szakos hallgatónk vezetésével.

További képek hamarosan az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusának Facebook-oldalán tekinthetők meg!

Fotó: Bakai Edina


< Vissza