H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Légy Te is eszterházy-s!

Utolsó módosítás: 2020. február 17.

Korábbi cikkeinkből már megtudhattad, miért érdemes az Eszterházy Károly Egyetemet és a Gyöngyösi Károly Róbert Campust választanod. Most összefoglaljuk neked újra, mire számíthatsz, ha egyetemünk mellett döntesz. Ne feledd, a felsőoktatási felvételi jelentkezési határideje február 15-e, szombat!

Az Eszterházy Károly Egyetemen négy campus – az Egri Campus, a Gyöngyösi Károly Róbert Campus, a Jászberényi Campus és a Sárospataki Comenius Campus – és hat kar képzési kínálatából választhatsz. Vár téged az Agrártudományi és Vidékfejlesztési, a Bölcsészettudományi és Művészeti, a Pedagógiai, a Gazdaság- és Társadalomtudományi, a Természettudományi Kar és immár a legújabb, Informatikai Karunk is.

Harminchat alapképzés, húsz tanári szak mintegy nyolcvan párosításban, tizennégy mesterképzés, egy további osztatlan képzés – a grafikusművész szak –, valamint kilenc felsőoktatási szakképzés közül választhatsz. Képzéseink ismertetőjét megtalálod felvi.uni-eszterhazy.hu oldalunkon. Intézményünkben tizenegy alapszakon és egy mesterszakon a duális képzési formát is választhatod, melynek számos előnyéről olvashatsz korábbi cikkünkben.


Az Eszterházy Károly Egyetem négy campusán a hét korszerű, jól felszerelt kollégiumunkban igazán otthon érezheted magad. Az országosan igényelhető ösztöndíjak mellett, mint a szociális ösztöndíj, a tanulmányi ösztöndíj vagy az Arany János-ösztöndíj, egyetemünk további egyedülálló lehetőségeket kínál számodra, ilyen az Eszterházy-ösztöndíj vagy a Gárdonyi, illetve a Klebelsberg-ösztöndíj, melyek a tanulmányaid idejére akár teljes anyagi támogatást jelenthetnek!


Segítünk az idegennyelv-tanulásban, könyvtáraink mindig nyitva állnak előtted. Válassz minket, és sosem fogsz unatkozni: vár téged programjaira és csapatába az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, a Kortárssegítő és Mentálhigiénés Tanácsadó Iroda, kiemelt sportcsapataink, a Kepes György Szakkollégium, a Roma Szakkollégium, az EKE Cheerleaders, a Szuszogó Színház, az EKE Egyetemi Színpad, a KÁ-RÓ Színkör, a Darts Klub, a Gyógynövény Klub, a Robotika Szakkör és számos kutatócsoport!


Kövesd a gyöngyösi campus Facebook-oldalát!

Légy te is eszterházys!

Fotók: Balogh Tibor, Szántó György

 


< Vissza