H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Levelezős tanévkezdés

Utolsó módosítás: 2019. szeptember 17.

Közel 340, az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusára felvételt nyert levelező tagozatos számára is megkezdődött a tanév.


Levelezős első évesekkel telt meg a Gyöngyösi Károly Róbert Campus B épületének nagyelőadója, akiket elsőként Dr. Bujdosó Zoltán köszöntött. A gyöngyösi campus főigazgatója hangsúlyozta az angol nyelv magas szintű elsajátításának fontosságát. Erre a gyöngyösi campuson több ok miatt is ideálisak a feltételek. Egyrészt azért, mert a hallgatóknak egyre több órát van lehetőségük angol nyelven hallgatni, másrészt azért, mert napi kapcsolatba kerülhetnek az intézményben tanuló közel 160 külföldi hallgatóval. Emellett az egyetem kiterjedt kapcsolati rendszerének hála fél, vagy akár egy éven keresztül is tanulmányokat folytathatnak külföldi partnerintézményeknél.

Ezt követően Dr. Fodor László dékán az Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kart, Dr. Baranyi Aranka, az Üzleti Tudományok Intézetének igazgatója a Gazdaság és Társadalomtudományi Kart, Dr. Novák Tamás tanszékvezető pedig az Alkalmazott Informatika Tanszéket mutatta be.


A tájékoztató blokkot Végh Ildikó tanulmányi csoportvezető előadása zárta. A hallgatók megismerhették az egyetemi évek alatt rájuk váró kötelező tanulmányi teendőket, a követelményeket és a fontos határidőkkel kapcsolatos információkat.


A délelőtt folyamán az első évesek beiratkozására is sor került, így mától már hivatalosan is a Gyöngyösi Károly Róbert Campus hallgatóinak mondhatják magukat.

szöveg, fotók: Nagy Réka


< Vissza