H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Miért az Eszterházy?

Utolsó módosítás: 2020. február 17.

Hogy miért épp az Eszterházy? Most tíz pontban foglaljuk össze neked!


1. Szerelmes leszel a campusok városaiba
Eger, Gyöngyös, Jászberény és Sárospatak magával ragadó környezetével, hangulatos tereivel nem tudsz majd betelni egyetemi éveid alatt.


2. Nálunk biztosan megtalálod számításaidat
Hat karra várjuk a jelentkezésed: az Agrártudományi és Vidékfejlesztési, a Bölcsészettudományi és Művészeti, a Pedagógiai, a Gazdaság- és Társadalomtudományi, a Természettudományi és az Informatikai Karra. 36 alapszak, 20 tanári szak 80 párosításban, 14 mesterképzés, 9 felsőoktatási szakképzés közül választhatsz.


3. Kollégiumainkban otthonra lelsz
Gyöngyösön, Jászberényben és Sárospatakon száz százalék, hogy lesz kollégiumi férőhelyed, de Egerben sem sokkal kevesebb az esélyed erre, itt hetven százalék! Korszerű, otthonos kollégiumainkra nem kell többtízezer forintot költened, s barátokkal, csoporttársakkal töltheted a szabadidődet.


4. Egyedi ösztöndíjakat kínálunk neked
Nálunk nem csak az országosan elérhető ösztöndíjakra pályázhatsz, egyedülálló lehetőségeket is kínálunk, ilyen például az Eszterházy- vagy a Gárdonyi-ösztöndíj, támogatjuk az Arany János Tehetséggondozó Programban részt vett középiskolásokat!


5. Izgalmas programokkal készülünk
Gólyatábor, gólyabál, tánc ramazúri, moziklub, Eszterházy Csillaga, Mr és Miss Eszterházy: az EHÖK bearanyozza féléveidet jobbnál jobb programokkal.


6. Itt mindig lesz, aki segít
Kortárssegítő és Mentálhigiénés Tanácsadó Irodánk ajtaja mindig nyitva lesz előtted, ha úgy éreznéd, hogy az élet bármely területén elakadtál. Ők is rendszeresen szerveznek szórakoztató, tanulságos programokat. Nem csak mentor oktatókkal találkozhatsz, hallgatóink is segítenek az eligazodásban!

7. Mozgásban tartunk
Érdekel a versenysport? Az egészséges életmód híve vagy? Nálunk lesz miből válogatnod, mert sportlehetőségeink tárháza szinte kimeríthetetlen!


8. Egységben az erő
Vár téged csapatába az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, a Kortárssegítő Mentálhigiénés Tanácsadó Iroda, a Kepes György Szakkollégium, a Roma Szakkollégium, sportcsapataink, tánccsapataink, az egyetemi televízió, rádió és újság, a színjátszókörök!


9. Világraszóló élményekre számíthatsz
Most már tudod, hogy az élményekért nem kell messzire menned, de ha mégis szeretnél, egyetemi tanulmányaidat külföldi tanulmányokkal teheted még színesebbé. A Nemzetközi Kapcsolatok Központja segíteni fog neked, ha bizonytalan lennél, hová is érdemes utazni.


10. Mindenről tudni fogsz
Ha követed gyongyos.uni-eszterhazy oldalunkat, és az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus Facebook-oldalunkat, kizárt, hogy lemaradj a legfontosabb, téged érintő hírekről, eseményekről. Kövesd a már említett közösségeink oldalait is, hogy még teljesebb képet kapj arról, mint is jelenthet az „Eszterházy-érzés"!


Ha sikerült meggyőznünk téged, látogass el nyílt napjainkra, találkozzunk személyesen! Légy te is eszterházys!


< Vissza