H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Miért az Eszterházy? Miért a gyöngyösi campus?

Utolsó módosítás: 2019. december 10.

Képzési kínálatunkról már olvashattál, ezúttal azt mutatjuk be, milyen az eszterházys hallgatói élet a Gyöngyösi Károly Róbert Campuson. Tarts velünk!

 
Intézményünk négy campuson – Egerben, Gyöngyösön, Jászberényben és Sárospatakon – hét korszerű, jól felszerelt kollégiummal rendelkezik, amit jóval olcsóbban vehetsz igénybe az albérleteknél. A Kékestető felé vezető úton tíz perc sétára található a Gyöngyösi Károly Róbert Campustól az új építésű és modern Károly Róbert Diákhotel, mely két épületben összesen 436 hallgató elszállásolására képes. Két- és háromágyas szobák várják a hallgatókat, melyek egy része saját zuhanyzóval és mosdóval felszerelt, valamint minden szobában található ágy, íróasztal, szekrény, hűtő, éjjeli lámpa, zárható gardróbszekrény. Minden szinten két-két teakonyha biztosít lehetőséget a főzésre.


Ha szeretnél meginni egy finom kávét, vagy csak beszélgetnél egyet óráid között, keresd fel a campus klubját, ahol kellemes környezetben töltheted el szabadidődet. Ebédidőben sem kell messzire menned, hiszen a Károly Róbert Étterem minden nap változatos menüvel és A' la carte választékokkal vár.


Olyan országosan is egyedülálló ösztöndíjakra pályázhatsz nálunk, mint az Eszterházy- vagy a Gárdonyi-ösztöndíj, illetve Gyöngyös Város Felsőoktatási ösztöndíja. A témáról bővebben ITT olvashatsz!

A Gyöngyösi Károly Róbert Campus Hallgatói Önkormányzatának (GYKRC HÖK) tagjai készséggel állnak rendelkezésedre, ha kérdésed adódna, valamint nem hagynak téged unatkozni itt töltött éveid alatt. A legkülönfélébb hallgatói programokkal készülnek hétről hétre. Augusztus végén például az egyetem tiszafüredi Gólyatáborába, ősszel pedig a Gólyabálba várnak, de szerveznek véradásokat, diáknapot, disznóvágást és nemzetközi programokat is.


A Mátra nyújtotta túrázási lehetőségeken felül minden hallgató számára díjmentesen vehetők igénybe sportolási lehetőségek a Károly Róbert Sportcsarnokban, úgymint a foci, a tenisz, a ping-pong, a kosárlabda, a korcsolya, s emellett egy edzőterem is várja a hallgatókat.

Nálunk bármely szakra jelentkezel, négy féléven át tanulhatsz ingyenesen idegen nyelven. Kiválóan felszerelt könyvtárral rendelkezünk, ahol nemcsak zavartalan tanulásra és olvasásra van lehetőség, de széles körben találhatsz szakirodalmakat és olvasmányokat is.


Vár téged a Gyógynövény Klub, a Bor Klub, az Öko Klub, a Mátra Vidék Klub, a Robotika Szakkör, a Campus Vöröskereszt, valamint a KÁRÓ Színkör.

Kortárs Hangon irodalmi pályázatunkon nemzetközi szinten is megmutathatod tehetséged, s neves írókkal táborozhatsz. Eszterházy-bérletet válthatsz az egri Gárdonyi Géza Színházba, így minimális áron nézheted meg éves premierjeiket.

Mindezek mellett Gyöngyös szabadidős, kulturális, könnyűzenei és sport programjai között is válogathatsz.

Ha felkeltettük érdeklődésed, csatlakozz a gyöngyösi campus hivatalos Facebook-oldalához, Instagram-oldalához, kövesd figyelemmel, mi mindennel várunk téged! Pótfelvételizz hozzánk, válaszd az Eszterházyt, válaszd a Gyöngyösi Károly Róbert Campust!

Ne feledd, a pótfelvételi jelentkezési határideje augusztus 7!


< Vissza