H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Nyílt nap a Gyöngyösi Károly Róbert Campuson

Utolsó módosítás: 2019. december 02.

Nyílt napon ismerkedhettek meg a továbbtanulás előtt állók az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusával. A gyöngyösi campus agrár-, gazdaságtudományi és informatika területen kínál felsőoktatási szakképzési, alapképzési és mesterképzési szakokat. Az intézményben emellett lehetőség van duális képzésre, továbbá a diplomával már rendelkezők részére szakirányú továbbképzésekre és felnőttképzésekre is.

Konzultáció a szakfelelős oktatókkal, az intézményi szolgáltatások megismerése, személyre szabott tanácsadás. A továbbtanulással kapcsolatos minden fontos témáról tájékoztatást kaphattak azok, akik ellátogattak a gyöngyösi campus nyílt napjára. Az érettségi előtt állókat és a másoddiploma megszerzését fontolgatókat Dr. Bujdosó Zoltán, campusokért felelős rektorhelyettes köszöntötte.


Az érdeklődők Lakatos Márk mesteroktató segítségével egy átfogó előadás keretein belül megismerkedhettek a képzési kínálat mellet a felvételi eljárás legfrissebb követelményeivel és a fontosabb határidőkkel is.


Ezt követően Dr. Baranyi Aranka intézetigazgató beszélt az Üzleti Tudományok Intézetének képzési kínálatáról, és ismertette az ezeken a szakokon végző hallgatók előtt álló lehetőségeket is.


A nyílt napra ellátogatók az aulában megnyitott börzén egyéni felvételi tanácsadáson vehettek részt, alaposabban is megismerhették az Agrártudományi és Vidékfejlesztési, a Gazdaság- és Társadalomtudományi, valamint Informatikai Karok által meghirdetett képzéseket és segítséget kaptak pontjaik kiszámításához is.


Az érdeklődők a nap folyamán megismerkedhettek a jászberényi campus képzési kínálatával is, bejárhatták a gyöngyösi campust a Hallgatói Önkormányzat képviselőinek kíséretében, és ellátogathattak a Károly Róbert Diákhotelbe is.


Akik nem tudtak részt venni a nyílt napon, az alábbi rendezvényeinken még megismerkedhetnek a Gyöngyösi Károly Róbert Campussal:
- 2019. december 14. (10.00) – Tájékoztató nap
- 2020. január 20. (10.00) – Nyílt nap
- 2020. február 1. (10.00) – Tájékoztató nap
- 2020. február 8. (12.00) – Tájékoztató nap


< Vissza