H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Nyílt napot tartottak a gyöngyösi campuson

Utolsó módosítás: 2018. december 05.

Az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusa 2018. december 3-án, tartotta meg nyílt napját.

Az Eszterházy Károly Egyetem nyílt napját a III. előadóban tartották, ahol Dr. Bujdosó Zoltán campusokért felelős rektorhelyettes köszöntötte az érdeklődőket. A program Lakatos Márk mesteroktató előadásával folytatódott, aki a 2019. évi felsőoktatási felvételi eljárásról, valamint az egyetem és a campus képzési kínálatáról, pontszámításról és fontosabb határidőkről tartott előadást.

Az általános tájékoztatót követően konzultációs lehetőséget biztosítottak a megjelente számára az általuk érdekesnek tartott szakokról, lehetőségekről, de személyre szóló tanácsadáson is részt vehettek az Oktatási Iroda jóvoltából.


A diákok a nyílt nap további részében még több információt kaphattak a hallgatói életről, ösztöndíjakról, juttatásokról, Erasmus+ programról, de megismerkedhettek a GYKRC Nyelvvizsgaközponttal is. A Hallgatói Önkormányzat segítségével lehetőség adódott körbejárni a Gyöngyösi Károly Róbert Campust, valamint megtekinteni a Károly Róbert Diákhotelt is.

Sok szeretettel várunk mindenkit a Gyöngyösi Károly Róbert Campus további nyílt napjaira, illetve felvételi tájékoztató napjaira az alábbi időpontokban.


< Vissza