H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

OKLEVÉLÁTADÓ ÜNNEPSÉGEK A GYÖNGYÖSI CAMPUSON

Utolsó módosítás: 2018. április 26.

114 végzős hallgató vehette át Oklevelét vagy Igazolását ünnepélyes keretek között.

Az Ünnepség Dr. Bujdosó Zoltán Campus Főigazgató és Campusokért felelős Rektorhelyettes ünnepi köszöntőjével kezdődött. A Főigazgtó búcsúbeszédjében elmondta, hogy az Egyetem és a Campus mindig visszavárja végzett hallgatóit, bármerre is sodorja őket az élet.

Ezt követően az Ünnepi Szenátus-Ülés résztvevőit Bódi László: „Ég és Föld" című dalával köszöntötte Gubacsi Franciska és Czakó András, a Káró Színkör tagjai.

Eme jeles eseményen számos díjat, elismerést és kitüntetést vehettek át oktatóink és hallgatóink egyaránt. 


„Pro Academia Agriensi Juventutis"-díjat vehetett át Unghváry Tamás kereskedelem és marketing szakos, végzős, nappali tagozatos hallgatónk.

„Hallgató a Tudományért" elismerésben részesültek Faragó Csaba és Fekete Csilla 3. évfolyamos gazdálkodás és menedzsment szakos, nappali tagozatos hallgatók.

„Hallgató a Tudományért" elismerésben részesült még továbbá Gubacsi Franciska vidékfejlesztési agrármérnök mester szakos hallgató az intézményben kimagasló eredményeket ért el tudományos munkában.

„Hallgató a Hallgatóért" elismerésben részesült Tóth Sándor III. évfolyamos szőlész-borász mérnök szakos hallgató, aki a hallgatói közösségi és szakmai életben aktívan szerepet vállalt.

Jubileumi kitünteésben részesült Dr. Nagy-Kovács Erika az Eszterházy Károly Egyetem Üzleti Tudományok Intézetének főiskolai docense 2017. júliusban töltötte be 40 éves munkaviszonyát, valamint Tasi László az Eszterházy Károly Egyetem Fleischmann Rudolf Kutatóintézetének munkatársa szintén 2017. júliusban töltötte be 30 éves munkaviszonyát.

Az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus Hallgatói Önkormányzata 3 évvel ezelőtt vándordíjat hozott létre, melyet minden évben a hallgatók által legkiválóbbnak ítélt oktató kapja meg.
A 2016/2017-es tanévben a Hallgatói Önkormányzat a legkiválóbb oktatónak járó Aranykréta díját Dr. Novák Tamás egyetemi docens úrnak ítélte.

A hagyományok szerint búcsúzó diákjaink átadták az iskola zászlaját az alsóbb évfolyamos hallgatóknak, majd Tóth Sándor köszönt el a végzős hallgatóktól. 

Díjazásban, elismerésben részesült oktatókat, munkatársakat és hallgatókat a KáRó Színkör köszöntötte, Reményik Sándor: „Amit az élettől akarok" című versével Szíjjártó Andrea előadásában, majd Ákos: „Ilyenek voltunk" c dalát halhatták Gubacsi Franciskától és Czakó Andrástól.

Az Eszterházy Károly Egyetem Agrártudományi és Vidékfejlesztési Karán mesterképzésben végzett hallgatókat okleveles vidékfejlesztő agrármérnökké, az alapképzésben és főiskolai képzésben végzett hallgatókat mérnökké és agrármérnökké, a felsőoktatási szakképzésben végzett hallgatókat felsőfokú mérnök-asszisztenssé, a Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán mesterképzésben végzett hallgatókat okleveles közgazdásszá, az alapképzésben és főiskolai képzésben végzett hallgatókat közgazdásszá, gazdasági mérnökké, humánerőforrás menedzserré, gazdaságinformatikussá, a felsőoktatási szakképzésben végzett hallgatókat felsőfokú közgazdász asszisztensé, felsőfokú gazdaságinformatikus asszisztensé fogadta. Az okleveleket Dr. Liptai Kálmán az egyetem rektora, Dr. Fodor László a Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar dékánhelyettese, Dr. Csáfor Hajnalka a Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar dékánja és Dr. Bujdosó Zoltán a campus főigazgatója adták át.

A 2016/2017-es tanév két külföldi hallgatónk is átvehette Oklevelét.

Az Ünnepség végén a végzős hallgatók nevében Unghváry Tamás Kereskedelem és Marketing szakon végzett hallgató búcsúzott az intézméyntől és Gyöngyös városától, majd visszaadta a város kulcsait Hiesz György Polgármester Úrnak, akit ezek után útjukra bocsátotta végzős hallgatóinkat.

 

 


< Vissza