H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Rehabilitációs gazdasági menedzser képzés Gyöngyösön

Utolsó módosítás: 2018. április 26.

Az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusa 2018. februártól rehabilitációs gazdasági menedzser képzést indít.

A megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztató munkáltatók akkreditációjáról, valamint a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásához nyújtható költségvetési támogatásokról szóló 327/2012 (XI.16.) Kormányrendelet értelmében a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásához a munkáltatók költségvetési támogatást vehetnek igénybe. A támogatás feltétele többek között, hogy a munkáltatónak igazolnia kell, hogy rendelkezik megfelelő szakmai háttérrel (rehabilitációs mentor, rehabilitációs tanácsadó) a feladat ellátásához.

Az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusa a korábbi képzési tapasztalataira alapozva 2018. februártól rehabilitációs gazdasági menedzser képzést indít. A képzés formája levelező. Az oktatás hétvégenként (péntek-szombat) történik, órarendi beosztás szerint. A képzés időtartama két félév, az oklevél megszerzéséhez szükséges kreditek száma: 60.

A gyakorlati feladatok között a szakirányú munkakörben dolgozó hallgatók munkahelyéről hozott valós, „élő" problémák is szerepelnek. A képzés helyszíne a foglalkozás jellegének megfelelően az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusa. A tanulmányok szakdolgozattal és záróvizsgával zárulnak.

A képzés helyszíne: Gyöngyös, Mátrai út 36.
A képzés időtartama: 2 félév
A képzés önköltsége: 150 000 Ft /félév
Jelentkezési határidő: 2018. január 15.
A jelentkezés díja: 5 000 Ft

A jelentkezés feltételei:
Gazdaságtudományok, jogi és igazgatási, társadalom-tudomány, agrár, műszaki, orvos- és egészségtudomány képzési területen legalább alapképzésben szerzett fokozattal rendelkezik. A fentiektől eltérő képzési területen szerzett oklevelek esetében a szakfelelőssel történő előzetes egyeztetés szükséges. A képzés kizárólag az alapfokozatban szerzett ismeretekre épül.

A felvételi eljárás:

A felvétel feltételei:
- a felvételi jelentkezési lap határidőre történő megküldése
- intézményi eljárási díj befizetése, melynek összege 5 000 Ft
- felsőfokú végzettséget igazoló dokumentumok másolatának megküldése
- Kérjük, hogy jelentkezési lapja mellé írjon rövid motivációs levelet, melyben kifejti esetleges tapasztalatait, céljait, valamint a képzéssel kapcsolatos elvárásait.

A jelentkezőket az Egyetem a jelentkezés feltételeként előírt oklevél minősítése alapján rangsorolja az alábbiak szerint:
- jeles: 100pont
- jó: 80 pont
- közepes: 60 pont
- elégséges: 40 pont
Sikeres felvételi esetén a felvételi határozatot elektronikusan kapják meg a felvettek, 2018. február 10-ig.

A képzéssel és a felvételivel kapcsolatos kérdéseikkel Dr. Herneczky Andrea szakfelelőshöz herneczky.andrea@uni-eszterhazy.hu (+36/37 518-300/419 vagy a +36 30 5054977) vagy Végh Ildikó tanulmányi csoportvezetőhöz vegh.ildiko@uni-eszterhazy.hu (+36 /37 518-307) fordulhatnak.

 


< Vissza