H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Utasítás a járványügyi intézkedések fenntartásáról

Utolsó módosítás: 2020. március 30.

Alábbiakban olvashatja a járványügyi intézkedések fenntartásáról szóló 4/2020. (III.27.) számú Rektori-kancellári együttes utasítást.


Utasítás a tavaszi félév oktatásszervezéséről

Alábbiakban olvashatja a 3/2020. (III.26.) számú rektori utasítást, mely a 2019/2020-as tanév tavaszi félévének hátralévő időszakának oktatásszervezéséről szól.Intézkedési terv oktatóknak és dolgozóknak

Alábbiakban olvashatja a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel meghozott különleges intézkedésekről szóló 3/2020. (III.16.) sz. Rektori – kancellári együttes utasítást, valamint az Eszterházy Károly Egyetem intézkedési tervét a távoktatásra való átálláshoz és az oktatás átszervezéséhez a koronavírus-fertőzés miatt kialakult veszélyhelyzetben.

Utasítás nem oktató-kutató közalkalmazottak számára
Intézkedési terv távoktatásra való átálláshoz
Rektori utasítás az oktató és kutató közalkalmazottak munkarendjéről


Koronavírussal kapcsolatos eljárásrend

Az alábbiakban olvasható az Eszterházy Károly Egyetem koronavírussal kapcsolatos eljárásrendje.

Aktuális információk
- Tünetek és azok értelmezése
- Higiénés szabályok
- Oktatókra, dolgozókra vonatkozó információk, intézkedések
- Hallgatókra vonatkozó információk, intézkedések
- Rendezvények
Kapcsolat


Tisztelt Könyvtárlátogatók!

A 40/2020(III.11) Kormányrendeletben Magyarország Kormánya veszélyhelyzetet hirdetett, ezen okból a könyvtár átmenetileg zárva tart. Kérjük, hogy ellenőrizzék az Önöknél lévő könyvek kölcsönzési határidejét. Ha szükséges, telefonon vagy e-mailben kérjenek hosszabbítást attól a könyvtári szakrészlegtől, ahonnan a könyvet kölcsönözték.

Ha bármi kérdés vagy kérése van a könyvtár telefonon (37/518-335) és e-mailben a (tpk.kr@uni-eszterhazy.hu) továbbra is elérhető.

Kérjük fokozottan figyeljenek a higiénés szabályok betartására!

Megértésüket köszönjük!


Utasítás rendkívüli tanítási szünetről

A koronavírus elleni védekezés érdekében hozott kormányrendelet kapcsán az Eszterházy Károly Egyetem rendkívüli tanítási szünetet rendel el.


Rendkívüli közlemény
A kormány veszélyhelyzetet hirdetett ki a koronavírus elleni védekezés érdekében.

Tisztelt Egyetemi Polgárok!
A 40/220(III.11) Kormányrendeletben Magyarország Kormánya veszélyhelyzetet hirdetett. Ehhez kapcsolódóan az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, hogy egyetemi oktatás határozatlan ideig kizárólag távoktatás formájában folyhat, és intézménylátogatási tilalmat rendelnek el az egyetemeken. Az intézkedések visszavonásig érvényesek. További részletekről az ITM tájékoztatását követően Munkabizottságunk még a mai napon további információkat ad.

Kérjük tisztelt kollégáinkat és hallgatóinkat, hogy folyamatosan figyeljék az egyetemi honlapon, e-mailen és Neptun üzenetben érkező közleményeket!

Eszterházy Károly Egyetem Járványügyi Munkabizottsága


< Vissza