H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Sikeres állásbörze a Gyöngyösi Károly Róbert Campuson

Utolsó módosítás: 2018. október 04.

Több mint 650 fő volt jelen 2018. október 3-án a Gyöngyösi Károly Róbert Campus aulájában. A rendezvény az egyetem, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, és a Gyöngyösi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály közös szervezésében valósult meg.

Közel 30 vállalkozás több mint 500 állásajánlattal, gyakornoki pozícióval várta az érdeklődőket. A program részeként tájékoztató előadásokon, próbainterjúkon is részt vehettek a rendezvényre látogatók. Az eseményt Hiesz György, Gyöngyös Város Polgármestere, dr. Bánhidy Péter, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, és Dr. Bujdosó Zoltán, rektorhelyettes nyitották meg.

A program részeként 10:30-tól Görög Ibolya protokoll szakértő tartott előadást „Tanácsok az életkezdéshez" címmel, amely színültig megtöltötte a campus „T" előadóját. Görög Ibolya előadását csaknem 350 fő hallgatta végig.

További hasznos információket, előadásokat hallhattak az érdeklődők, például arról, hogy hogyan találják meg a számukra legmegfelelőbb állást. A börze keretein belül „Önéletrajz készítő standdal" is készültek a szervezők, ahol fotóssal és nyomtatóval várták az érdeklődőket. Itt szakértői segítséggel megírhatták önéletrajzaikat, a fotós pedig friss képet készített a pályázókról. Az interjú sarokban minden kötöttség nélkül vehettek részt az érdeklődők egy próba állásinterjún, ahol a szakértői visszajelzések segítettek nekik a későbbi sikeres szereplésben, de akár személyes tanácsadáson is részt vehettek a HR-es közreműködésével.

Nemzetközi hallgatóink Dr. Erdélyi Tamás oktatónk jóvoltából, „Labor market and job searching" című angol nyelvű előadást hallgathatták meg. Az állásbörzén számos vállalt is bemutatkozott a megjelentek előtt. Nem csak magyar és nemzetközi hallgatóink, de számos külsős vendég is ellátogatott a Gyöngyösi Károly Róbert Campuson rendezett eseményre. Természetesen a campus Oktatási Irodája is jelen volt, akik a felvételi előtt álló diákok számára adtak tájékoztatást az egyetemről, a felvételi eljárás menetéről, és az egyetem által kínált szakokról.

Az állásbörzéről további információkat és képeket találhat a Gyöngyös TV  és a HEOL weboldalán.


< Vissza