H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Szeptemberi véradás a Gyöngyösi Campuson

Utolsó módosítás: 2018. szeptember 19.

Huszonkilencen nyújtották karjukat a Campus Vöröskereszt által szervezett véradáson.

Az idén 10. évfordulóját ünneplő Campus Vöröskereszt ismét sikeres véradást bonyolított le az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusának aulájában. Ez alkalommal huszonkilenc hallgató, munkatárs és külsős segített véradásával. A megjelent véradók közül négyen most először nyújtották karjuk, példát mutatva ezzel hallgatótársaiknak. Jubileumi véradását ünnepelhette Lakatos Márk, a Campus Vöröskereszt vezetője, számára ez már az ötvenedik véradás volt.

Az önkéntes hallgatók és munkatársak ismét példamutató magatartásról tettek tanúbizonyságot, hiszen számos helyszínen és módon segítették a véradókat és a véradás sikeres lebonyolítását. Hallgatóink jelen voltak az elő és utómunkálatoknál, regisztrációnál, vérnyomásmérésnél, teaosztásnál és az igazolások kiállításánál is. Nem csak magyar, de nemzetközi hallgatóink is megjelentek az eseményen, hogy segítsenek embertársaikon.

Köszönjük a részvételt minden kedves véradónak! Decemberben ismét véradást szervez a Campus Vöröskereszt, melyre minden véradót szeretettel várunk!

A véradásról készült felvételeket a Gyöngyös TV honlapján tekintheti meg.


< Vissza