H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Újból nyílt napot tartottak a Gyöngyösi Campuson

Utolsó módosítás: 2018. április 26.

Az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusa 2018. január 22-én tartotta meg nyílt napját, melyre minden érdeklődőt nagy szeretettel vártak.

2018. február 15-ig van ideje leadni jelentkezését mindenkinek, akik szeptembertől valamely felsőoktatási intézményben szeretnék folytatni tanulmányait. Hogy megkönnyítse a döntést, az Eszterházy Károly Egyetem 2018. január 22. és 25 között minden campusán nyílt napot tart. Akár csak decemberben, ez alkalommal is a Gyöngyösi Károly Róbert Campus nyílt napja került először megrendezésre, melyre minden érdeklődőt nagy szeretettel vártak.

A nyílt napot hagyományosan Dr. Bujdosó Zoltán campus főigazgató, campusokért felelős mb. rektorhelyettes nyitotta meg, majd Lakatos Márk mesteroktató tartott előadást a felsőoktatási felvételi eljárásról, valamint az egyetem és a campus képzési kínálatáról, pontszámításról és határidőkről.

A Gyöngyösi Károly Róbert Campus nyílt napja az intézmény aulájában folytatódott, ahol a képzési kínálatokkal, és valamennyi egyetemi campus által kínált szakokkal ismerkedhettek meg az érdeklődők.

Az érdeklődők számos információt kaphattak a hallgatói életről, ösztöndíjakról, juttatásokról, Erasmus+ programról, de megismerkedhettek a GYKRC Nyelvvizsgaközponttal, a campus öntevékenyköreivel, valamint személyes tanácsadáson is részt vehettek az Oktatási Iroda jóvoltából. A Hallgatói Önkormányzat segítségével lehetőség adódott körbejárni a Gyöngyösi Campust, valamint megtekinteni a Károly Róbert Diákhotelt is.

 

A Gyöngyösi Károly Róbert Campus 2018. február 2-án felvételi tájékozató nappal várja az érdeklődőket, melynek keretein belül további hasznos tudnivalókat hallhatnak!

Nyílt napok az Eszterházy Károly Egyetmen:

Egri Campus: 2018. január 23. 9:00

Jászberényi Campus: 2018. január 24. 10:00

Sárospataki Comenius Campus: 2018. január 25. 9:00

Fotó:
Kovács Klaudia
Fischer Ádám
Lénárt Dóra


< Vissza