H-3200 Gyöngyös Mátrai út 36; Telefon: +36 37 518 300; E-mail: informacio@uni-eszterhazy.hu

Záróvizsga a Gyöngyösi Károly Róbert Campuson

Utolsó módosítás: 2020. január 15.

Alap- és mesterképzéses, valamint felsőoktatási szakképzéses hallgatók, összesen 102-en tettek záróvizsgát a gyöngyösi campuson. A vizsganapon 6 külföldi hallgató is diplomát szerzett.


Gazdaságtudományi-, informatikai- és agrárképzésben résztvevő hallgatók adtak számot tudásukról a januári záróvizsgán, és ezzel befejezték egyetemi tanulmányaikat. A Gyöngyösi Károly Róbert Campuson évek óta töretlen népszerűségnek örvend a pénzügy-számvitel, a gazdálkodási és menedzsment, valamint a kereskedelem és marketing alapszak. Idén is ezeken a képzési területeken záróvizsgáztak legtöbben, de sokan szereztek diplomát az agrár területen is.

A vizsganapon 6 külföldi hallgató is záróvizsgázott, legtöbben az első angol nyelven indított alapszakos képzések valamelyikén szereztek végzettséget.


Tanulmányai megkezdésekor a 102 végzős különféle célokat tűzött ki. Vannak, akik az intézményben megszerzett tudással növelni szeretnék versenyképességüket a munkaerőpiacon, mások új karrierjük beindításán dolgoznak, de vannak olyanok is, akik a campuson töltött évek alatt saját szakterületükön belül szerették volna bővíteni tudásukat.


Dr. Bujdosó Zoltán, az Eszterházy Károly Egyetem campusokért felelős rektorhelyettese , valamint az intézmény oktatói ezúttal is arra ösztönzik a végzős hallgatókat, hogy ne hagyják abba a tanulást, hanem képezzék tovább magukat, és adják be jelentkezésüket február 15-éig, 2020 szeptemberében pedig folytassák tanulmányaikat mesterszakon, vagy szerezzenek másoddiplomát alapszakon.


A mai napon összesen 66-an tettek záróvizsgát alapképzésen, 17-en mesterképzésen, 13-an pedig felsőoktatási szakképzésen. A legtöbben, 65-en a Gazdaság- és Társadalomtudományi, 35-en az Agrártudományi és Vidékfejlesztési, 2-en pedig az Informatikai Kar hallgatóiként szereztek végzettséget.

Gratulálunk végzett hallgatóinknak a sikeres vizsgákhoz!

szöveg, fotók: Nagy Réka


< Vissza